×

Warning

Error loading library: joomla, Library not found.

U wilt een webshop beginnen? Dan bent u niet de enige. Veel ondernemers duiken in de groeimarkt die E-ecommerce ondanks de recessie is. Voor een webwinkelier is de keuze in het soort platform de belangrijkste investering én beslissing. Een goede pakketselectie legt dan ook de basis voor de toekomst.

Top Motion ontwikkeld webshops op basis van s'werelds snelstgroeiende ecommerce platform

Waarom kiezen voor Top Motion Webshop?

De kracht van Top Motion Webshop is het aanbieden van een platform voor groei en dat het geschikt is voor kleine én grote webshops. Dit biedt de beginnende webwinkelier dus ook alle kans om betaalbaar op een professionele manier online producten te vermarkten.

Top Motion Webshop is compleet
Top Motion Webshop biedt u oplossingen die lopen van marketing en promotie (100% zoekmachine vriendelijk, reviews en ratings, crosselling / upselling), het transactieproces (onepage-checkout, koppelingen met boekhoudpakketten en order tracking services) tot aftersales en CRM (transactionele emails, ordermanagement en klantenaccounts).

Betalingen in uw shop lopen via Sisow (meld u gratis aan) geen hoge kosten voor een iDeal of MisterCash aansluiting via uw bank, gewoon betalen per transactie zonder haken en ogen.

Waarom kiezen voor Top Motion?

Top Motion realiseert een webshop op maat waarin uw specifieke behoeften en eisen zullen worden verwerkt in zowel de ´look en feel´ als de functionaliteit. Via een excel-bestand zijn wij in staat om al uw producten te importeren en kunnen wij koppelingen leggen met uw boekhoudprogramma.

Wij zullen het platform Top Motion Webshop optimaal benutten, integreren en uitbreiden zodat alles in uw webshop gericht is op het behalen van de belangrijkste webshop doelstellingen;

1. Traffic (een hoge positie in Google)
Uw webshop zal op een zoekmachinevriendelijke manier worden opgebouwd en u leren om producten op een goede wijze in te voeren met teksten en trefwoorden.

2. Conversie (bezoekers die kopen)
Door middel van de integratie van diverse marketing en promotie tools zorgen wij ervoor dat bezoekers geëmotioneerd, verleid en verliefd op uw producten worden; van zoekmachine en productpagina tot winkelwagen en klantaccount.

3. Retentie (klanten die terugkomen)
Facturen worden automatisch opgesteld en verzonden naar uw klant. Via de inzet van klantenaccounts kunnen klanten eenvoudig en snel hun product status volgen en door middel van nieuwsbrieven en korting coupons kunt u CRM benutten.

Neem snel contact op met ons en bespreek de mogelijkheden.