×

Warning

Error loading library: joomla, Library not found.

Responsive Webdesign

Top Motion realiseert goed ogende websites, gericht op het behalen van resultaat. Wij bieden u een totaaloplossing die loopt van het ontwikkelen van de website tot en met het realiseren van goede posities in zoekmachines. Wij zorgen voor implementatie van een CMS, waardoor u op een gebruiksvriendelijke manier zelf uw website kunt onderhouden.

Waarom een website inclusief SEO?

Veel bedrijven investeren eerst in een website alvorens zij nadenken over het belang van een goede positie binnen de zoekmachines. Dit is geheel begrijpelijk, maar binnen SEO (zoekmachine optimalisatie) speelt de techniek en inrichting van uw website een grote rol.

Voorkom hoge kosten op lange termijn
Wanneer uw website later aangepast zal moeten worden, dan is dit meer werk dan dat uw website direct op een zoekmachine vriendelijke manier wordt opgebouwd. Vandaar dat wij dit geheel geïntegreerd aanbieden. Op lange termijn zult u hier zeker op besparen.

Efficiënt werken met een CMS-systeem

Een website maken en onderhouden kost tijd. Om websites aantrekkelijk te houden wilt u uw bezoekers regelmatig nieuwe dingen laten zien. Er is dus een manier nodig om nieuwe inhoud (of dit nu teksten, foto's, pagina's of links zijn) zo snel en zo efficiënt mogelijk in te kunnen zetten. Dit kan middels een Content Management Systeem (CMS).

Joomla, prijswinnend CMS
Top Motion ontwikkeld websites op basis van Joomla CMS. Joomla wordt wereldwijd door miljoenen mensen en bedrijven gebruikt en is één van de krachtigste systemen op de markt. Dankzij het gebruikersgemak en de betrouwbaarheid wordt Joomla veel vaker ingezet dan concurrerende systemen als Drupal, Wordpress en Typo3.

Snel, overzichtelijk én gebruiksvriendelijk
Door Joomla kunt u zonder webdesign kennis via een comfortabele editor (vergelijkbaar met Microsoft Word) zelf inhoud publiceren op Internet. Het beheren van uw website wordt gestructureerd opgeslagen in het CMS, waardoor alles overzichtelijk blijft.

Welke mogelijkheden biedt Top Motion?

Een Joomla website met SEO begint bij een starttarief van € 500,00. Hierbij ontwerpen wij de website geheel volgens uw wensen en geïntegreerd met het CMS-systeem Joomla. Ook de hosting (en domein) registratie wordt compleet uit uw handen gegeven. 

Zelf uw website beheren of uitbesteden?
Als u wilt besparen op de onderhoudskosten van uw website, kunt er voor kiezen om uw website zelf te beheren. Wij geven u dan een gebruikerscursus op maat hoe u de inhoud van uw website professioneel kunt onderhouden.

Indien u hier geen tijd voor heeft of liever inhoud aan wilt leveren, kunt u het beheren van uw website ook uitbesteden aan Top Motion. U sluit dan met ons een onderhoudscontract af waarin wordt kortgesloten wat er van beide partijen op welk moment verwacht wordt.

Overtuig uzelf en neem contact op met ons.