×

Warning

Error loading library: joomla, Library not found.

Verzekering imagoschade

U hebt het zeker al gehoord in het nieuws: steeds meer mensen contracteren een verzekering tegen imagoschade met betrekking tot internetcriminaliteit en negatieve reclame op het internet.

Wat als er ook een andere oplossing is? Geen verzekering tegen imagoschade, maar gerichte actie op het moment dat u het nodig heeft?

Top Motion is een dienstverlener op het internet gespecialiseerd in webdesign, SEO en internet marketing. Wij zijn al jarenlang actief waar nodig voor onze klanten om ongewenste negatieve berichten of reclame uit de resultaten van de zoekmachines te laten verdwijnen of in ieder geval te verdrukken. Een andere naam hiervoor is reputatie management.

Er bestaat geen enkele standaardprocedure om imagoschade op het internet te laten verdwijnen. Naar onze mening is een standaard verzekering imagoschade dan ook niet altijd de beste oplossing om u optimaal te beschermen. Daarom kiezen wij een andere aanpak: indien u als persoon of als bedrijf het slachtoffer bent van imagoschade, kunt u contact met ons opnemen. Wij maken een analyse van de schade, en vooral van de reikwijdte van deze, op het internet. Sommige negatieve invloeden kunnen namelijk pas later aan het licht komen of via andere media verdergezet worden. Na analyse komen wij met een plan van aanpak. Wij leggen u dit stap voor stap uit met een duidelijk prijskaartje. Alle afspraken worden dan ook voor begin van de werkzaamheden vastgelegd. Zo zijn er voor beide partijen geen verassingen nadien.

Waar mogelijk garanderen wij het beste resultaat. Wij zullen u echter nooit zaken beloven die we niet waar kunnen maken. Ons motto is altijd geweest: “If we talk the talk, we walk the walk” en daar houden wij ons dan ook aan.

Wilt u hier meer over weten of hebt u zelfs al een probleem met imagoschade of reputatiemanagement die u verholpen wilt zien, neem dan contact op met onze expert: Roderick Andriessen.