×

Warning

Error loading library: joomla, Library not found.

Uw online reputatie staat op het spel!

Als u tegenwoordig zaken wilt gaan doen met een bedrijf of persoon, dan gaat u toch ook steeds vaker kijken of zij een positieve reputatie hebben of niet?

Denkt u er dan ook aan dat anderen dat ook doen voordat ze zaken gaan doen met u of uw bedrijf. Het is dus van groot belang dat u of uw website een positieve reputatie hebben op het internet.

Top Motion heeft reputatie management uitgevonden in het jaar 2000 en met succes al vele malen uitgezet voor klanten.

Wat is reputatie management?

Reputatie management is er om te zorgen dat u of uw bedrijf een goede naam hebben en behouden in de zoekmachines.
Als iemand op zoek gaat in google moet de eerste pagina schoon zijn van negatieve berichten. De kans dat die persoon ook nog op de 2e pagina gaat kijken is relatief tot zeer klein, ongeveer 2% of 3%. Het beste is als die eerste pagina positieve berichten bevat over u of het bedrijf of tenminste alleen standaard resultaten, zolang ze maar niet van negatieve aarde zijn.

Voorbeeld van een negatieve reputatie:

Neem bijvoorbeeld een bedrijf dat online een bepaald merk schoenen heeft verkocht die van kwaliteit erg slecht bleken te zijn. Klanten die deze schoenen gekocht hebben en er niet tevreden mee zijn, gaan dit vervolgens melden maar deze mensen gaan dit ook melden via Facebook of andere blog websites. Daarbij vermelden ze altijd graag waar ze die schoenen dan gekocht hebben en adviseren ze vrienden om daar niets te kopen. Aangezien google graag blog berichten en dergelijke in acht neemt gaan die negatieve berichten ineens bovenaan google scoren. Helaas vaak nog onder of soms boven de website zelf. Met als gevolg dat nieuwe klanten deze negatieve berichten erbij zien staan in de resultaten. Dit terwijl dat bedrijf die lijn met slechte schoenen allang heeft vervangen en nu alleen kwaliteit verkoopt Het desbetreffende bedrijf heeft dus door een éénmalig incident met een leverancier een slechte reputatie, moeten ze daar permanent voor gestraft worden?

Hoe kom je af van een slechte google reputatie?

Om af te komen van een slechte reputatie is het zoals voor vele andere zaken veel moeilijker dan het verkrijgen van die negatieve reputatie. Voorkomen is dus altijd beter dan genezen!
 Wij kunnen voor u de negatieve resultaten wegdrukken van de eerste pagina in google en andere zoekmachines.
Hoe dit te werk zal gaan is per geval verschillend, neem voor een gericht plan contact op met onze expert Roderick Andriessen.

Neem contact op met ons voor een complete aanpak geschikt voor uw situatie.
 Elke dag kost u klanten!